Büszkén viseljük a VARILUX MESTER OPTIKA címet

A kitüntető címet minden évben az Essilor magyarországi leányvállalata ítéli oda az arra érdemes optikáknak.

Optikai üzletünkben biztos lehet benne, hogy személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatást kap és mindig az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveget ajánljuk az Ön számára. Szakembereink sokéves szakmai tapasztalata, a szakma iránti elkötelezettsége és törekvése garantálja, hogy Pácienseink a legjobb megoldással távozzanak, maximális megelégedettséggel.

Az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártója, az iparágban élen jár a Kutatás-Fejlesztésben és kiemelt hangsúlyt fektet a különböző látásproblémák minél fejlettebb szintű megoldásaira. A világ első kereskedelmi forgalomba kerülő multifokális szemüveglencséjének (Varilux) a felfedezése is a nevéhez kötődik. Azóta a Varilux lencsék szemüvegviselők millióinak nyújtanak maximális látásélményt nap mint nap. Kínálatunkban a minőségi egyfókuszú szemüveglencséken át a Varilux multifokális lencsékig az Essilor valamennyi szemüveglencséje elérhető, amelyeket kizárólag első és hátsó oldali UV védelemmel ellátva ajánlunk, akár páramentes kivitelben is (Optifog). Ez azon szemüvegviselőknek lehet fontos, akik a presbyopia problémájával küzdenek. 40 éves kor felett a szem veszít alkalmazkodóképességéből. A közeli munkát a megszokott távolságból már nem tudják végezni, különösen gyengébb megvilágításban, távolra viszont változatlanul jól látnak. Erre a problémára jó megoldást nyújt a multifokális (pogresszív) szemüveglencse.

Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthetjük az öregedés látható jeleit. Szemünk romlását azonban sajnálatos módon nem tudjuk megállítani. 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.