Célunk: prémium minőségű magán egészségügyi, szakorvosi –
látszerészeti betegellátás megvalósítása korszerű innovációs technológiákkal és termékekkel.

  • 1998-ban megalapítottuk saját tulajdonú Szemészeti Szalonunkat Óbuda szívében, a Kolosy tér közvetlen közelében
  • Több évtizedes szemész szakorvosi tapasztalattal /kórházi -műtéti gyakorlat, majd járóbeteg szakellátás/ rendelkező garantált betegellátó tevékenységet végzünk folyamatosan a hét minden napján.
  • Több évtizedes kontaktlencse illesztési gyakorlat biztosítja a speciális kontaktlencse rendelést. A Magyar Kontaktógiai Társaság alapító tagjaként, valamint nemzetközi konferenciákon való részvétel az állandó szakmai fejlődést biztosítja.
  • Több, mint 40 éves szakmai múlttal rendelkező látszerész- mester vezetésével optikus munkatársak végzik a szemüvegkészítést.

Optikai üzletünkben biztos lehet benne, hogy személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatást kap és mindig az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveget ajánljuk az Ön számára. Szakembereink sokéves szakmai tapasztalata, a szakma iránti elkötelezettsége és törekvése garantálja, hogy Pácienseink a legjobb megoldással távozzanak, maximális megelégedettséggel.

Büszkén viseljük a VARILUX MESTER OPTIKA címet. A kitüntető címet minden évben az Essilor magyarországi leányvállalata ítéli oda.

Mottónk: Opti-Queen a tökéletes látásélmény!