Búcsút mondhat a szemüveglencsék párásodásának!

Maszkot visel? Sportol? Bizonyára Önnek is párásodik szemüveglencséje.

Az Essilor Optifog felületkezelése megoldást nyújt erre a problémára: a pára a felületkezelés gondozása esetén nem jelentkezik zavaró módon a szemüveglencse felületén.

  • Páramentes szemüveglencse: Ha munkája vagy hobbija során nem tudja elkerülni a lencsék párásodását, ajánljuk az Optifog lencséket, amelyek garantáltan távoltartják a zavaró párát*
  • Teljes UV védelem: a páramentesség mellett a hátsó oldali UV védelmét Optifog lencséje is garantálja
  • Bármilyen lencsére elérhető: Optifog felületkezelést bármilyen típusú szemüveglencsére rendelhet, legyen szó akár multifokális lencsékről, vagy munkaszemüvegről
  • Ellenálló a karcokkal szemben: az Essilor Prémium Garancia érvényes az Optifog szemüveglencsékre
  • Láthatatlan szemüveglencse: a Crizal tükröződésmentesítő technológiának köszönhetően nem csillognak

Garantált páramentesség!

Az Optifog egyedülálló párásodás gátló rendszere két szabadalmaztatott technológiát ötvöz: az Optifog lencsekezelést és a párásodás gátló molekulákkal ellátott törlőkendőt, amely aktiválja az Optifog lencse erejét. Egyszerűen törölje le lencséit a kendővel és élvezze a tiszta látás nyújtotta előnyöket.

A maszk felkerül, a szemüveg párásodik!

Adódhat olyan helyzet, amikor szemüvegünk bepárásodik. Maszk viselése vagy sportolás közben, párás közegben a levegőben található vízpára lecsapódhat a szemüveglencséken, rontva ezzel a látásélményt.

Napjainkban, hogy egyre többen viselünk arcmaszkot védelem céljából, minden napi problémává vált a párásodás. Az Optifog exkluzív párásodás gátló technológiája segít csökkenteni a zavaró gőz és pára megjelenését a lencsén.

Hogyan működik?

A szemüveglencsék kezelése a lencséhez biztosított tisztítókendő segítségével történik: reggel megmossa szemüvegét semleges pH értékű tisztítóval, vagy speciális szemüvegtisztító eszközökkel, majd szárazra törli. Ezután az Optifog Smart kendővel áttörli a lencséket, és szemüvege egész napos védettséget biztosít a kellemetlen párásodása ellen. A tisztítókendők körülbelül 400-500 használat után cserélendők.

Páramentes szemüvegek otthon és a munkahelyen

Szemüvegviselőként tapasztalhatta már, hogy lencséi bepárásodnak miután hideg környezetből egy magasabb hőmérsékletűbe lép be, vagy amikor kinyitja a sütő ajtaját. A lencséken kialakuló köd egész sokáig is látható, és ez homályos látást okoz, súlyosabb esetekben a szemüveg levételére, és tisztogatására is szükség lehet. Az Optifog használatával egész nap élvezheti a páramentes látást, csupán a törlőkendőnek köszönhetően.

Az Optifog felületkezelések mindegyik típusú szemüveglencsénkre elérhetőek: egyfókuszú, multifokális, munkaszemüveglencsék. Természetesen a Crizal UV nyújtotta UV védelmet is biztosítják a szemüveglencse hátsó felületén.