Please update your Flash Player to view content.

Kontaktlencsék

Kontaktlencse palettánk rendkívül széles, célunk, hogy pácienseinknek egyedi igényei alapján a legoptimálisabb, legjobb látásélességet és komfortérzetet biztosítsuk. A széles dioptria tartomány, bázisgörbület és átmérő variációk a legteljesebb kínálatot nyújtják a hazai optikai piacon.

Az egyszerűbb ún. szférikus lencsék mellett, egyedülálló, torzításgátló, speciális lencsékkel - cylinderes kivitelben is - jobb térlátást és kontrasztérzékenységet érhetünk el. Kezdődő presbyopiánál a távoli, köztes és közeli távolságra is használható új fejlesztésű multifokális lencséket javasoljuk. Utánozzák a természetes akkomodációt és emellett jó térlátást is biztosítanak. 

Heti, havi és éves lágy lencsék mellett a napi eldobható viselet feleslegessé teszi a kontaktlencse oldatok használatát, allergiásoknak kifejezetten ajánlott. Színes lencséink esztétikusak és nem okoznak irritációt.

Gázáteresztő lencséink magas oxigénáteresztő képessége, valamint aszferikus kialakítása adja a kontaktlencse igazi kényelmét viselője számára.

A jól illeszkedő lágy lencsék lefedik az egész szaruhártyát, ha anyaguk tartalmaz UV-blokkoló anyagot , akkor a szem belsejébe nem jutnak be a károsító UV-B és UV-A sugarak. Az UV elnyelő szilikon - hidrogél lencsék nem változtatják meg a lencsék egyéb teljesítményét, tehát tiszta látásélességet biztosítanak. Vannak kiemelt kategóriás UV szűrős kontaktlencsék, az első osztályba tartoznak az UV-B- 99 %-át és az UV-A 90 %-át elnyelők. A második osztályba tartoznak az UV-B 95 %-át és az UV-A 70 %-át elnyelők. 

A fiatal korosztály szeme különösen érzékeny az erős ultraibolya behatásra, mert nagyobb a pupillájuk és tisztább a szemlencséjük, tehát mélyebben elnyelődhetnek a sugarak. A lézeres szemműtéten átesett pácienseknél is akiknek vékonyabb lett a szaruhártyájuk fontos a védelem, főleg a műtét utáni első 6 hónapban, de később is javasolt a jó minőségű elülső-hátsó felszínű UV védelemmel ellátott napszemüveg használata. A kontaktlencse szabadtéri sportolásnál is fokozott védelmet jelentenek.

A legoptimálisabb megoldás az Uv szűrős kontaktlencse és a szem egyéb részeit védő új, komplex védelmet biztosító E-SPF 25 ill. 50-es faktorszámú színezetlen ill. napszemüveg lencse használata. /részleteket lásd szemüveg lencséknél/

Kínálatunk:

 

Eyecode

Ismerje meg szemének titkos kódját! Személyre szabott szemüveglencsék 3D méréssel

UV védelem az év 365 napján!

További információért kattintson ide

VARILUX MESTER OPTIKA

Korlátlan látás élmény!


A Varilux a világ vezető multifokális szemüveglencséje*, amelyet 60 éve talált fel az Essilor kutatója, Bernard Matenaz. Azóta a termék folyamatos fejlesztéseken ment keresztül és valamennyi újítást az adott kor és a szemüvegviselők igényeihez igazítva vezetett be az Essilor. A legújabb fejlesztés a Varilux lencsék 8. generációja a Varilux X széria, amely szélesebb látóteret és éles képet biztosít minden távolságra. Ezt választotta Várkonyi Andrea, a Varilux márka nagykövete is. (*Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.)

Galéria

Érdekességek

FEL