Please update your Flash Player to view content.

Varilux X series lencsék

2017 szeptemberében megjelent az optikai piacon a Varilux család 8. generációja, a Varilux X Series, amely megoldást nyújt a mai modern életforma látással szemben támasztott kihívásaira. A felgyorsult világ megváltoztatta a látással kapcsolatos elvárásokat: több feladatot végzünk egyszerre (multitasking) és gyorsan váltogatunk azok között, így kiemelt szerep jut a karnyújtásnyi távolságon belül történő feladatvégzésnek. Erre kínálnak megoldást a Varilux X széria lencséi, amelyek szélesebb látóteret és éles képet biztosítanak ebben a távolságban is.

 

 

 

A Varilux X széria a következő kiemelkedő termékcsoportokat foglalja magába: Varilux Xclusive 4D, Varilux X Track és Varilux X Track f-360o, valamint Varilux X Design.

A Varilux lencsék napjainkban is a világ leggyakrabban viselt multifokális lencséi, melyeket Crizal UV vagy Optifog felületvédelemmel ajánlunk.

Keresse fel szalonunkat, hogy optikusaink segítsenek Önnek a megfelelő Varilux lencse kiválasztása érdekében. Tapasztalja meg a természetes látás élményét!

Eyecode

Ismerje meg szemének titkos kódját! Személyre szabott szemüveglencsék 3D méréssel

UV védelem az év 365 napján!

További információért kattintson ide

VARILUX MESTER OPTIKA

Korlátlan látás élmény!


A Varilux a világ vezető multifokális szemüveglencséje*, amelyet 60 éve talált fel az Essilor kutatója, Bernard Matenaz. Azóta a termék folyamatos fejlesztéseken ment keresztül és valamennyi újítást az adott kor és a szemüvegviselők igényeihez igazítva vezetett be az Essilor. A legújabb fejlesztés a Varilux lencsék 8. generációja a Varilux X széria, amely szélesebb látóteret és éles képet biztosít minden távolságra. Ezt választotta Várkonyi Andrea, a Varilux márka nagykövete is. (*Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.)

Galéria

Érdekességek

FEL