Please update your Flash Player to view content.

Varilux S 4D

Korlátlan látás élmény gyorsabb reakcióidővel mozgás közben is a Varilux S 4D lencsékkel!

Egy multifokális lencse, amely határtalan szabadság mellett azonnali reagálási lehetőséget biztosít Önnek, mindezt teljesen személyre szabott lencse segítségével. A Varilux S 4D lencsék korlátlan és stabil látásélményt biztosítanak mozgás közben, széles látótér nyújtása mellett.

Egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel készített tökéletesen személyre szabott lencsék.

4D technology: Forradalmi újítás a személyre szabásban

A domináns kezünkhöz hasonlóan van domináns szemünk is. Ez a szem érkezik meg először a célpontra, amikor tekintési irányt váltunk. A domináns szem meghatározásával gyorsabb reakcióidőt és azonnali éles látást tudunk biztosítani.

Nanoptix: Forradalmi újítás a lencsegyártásban

A Nanoptix áttervezi a lencse alapszerkezetét. A fénysugarak szóródását stabilizálva csökken a hinta effektust. Az eredmény: egyensúly mozgás közben is.

Synchroneyes: Forradalmi felfedezés a fiziológia tudományában

A multifokális lencsék tervezése során a Synchroneyes technológia a két szem fiziológiai különbségét is figyelembe veszi a két lencse kalkulációjának szinkronizálásával. Így a lencsedesign a két szemet egységes rendszerként kezeli. Az eredmény: széles látótér zavaró széli torzítások nélkül.

Eyecode

Ismerje meg szemének titkos kódját! Személyre szabott szemüveglencsék 3D méréssel

UV védelem az év 365 napján!

További információért kattintson ide

VARILUX MESTER OPTIKA

Korlátlan látás élmény!


A Varilux a világ vezető multifokális szemüveglencséje*, amelyet 60 éve talált fel az Essilor kutatója, Bernard Matenaz. Azóta a termék folyamatos fejlesztéseken ment keresztül és valamennyi újítást az adott kor és a szemüvegviselők igényeihez igazítva vezetett be az Essilor. A legújabb fejlesztés a Varilux lencsék 8. generációja a Varilux X széria, amely szélesebb látóteret és éles képet biztosít minden távolságra. Ezt választotta Várkonyi Andrea, a Varilux márka nagykövete is. (*Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.)

Galéria

Érdekességek

FEL