Please update your Flash Player to view content.

Eyecode

Személyre szabott szemüveglencsék 3D méréssel

Ezzel az eljárással az Essilor Varilux szemüveglencsék teljesen személyre szabhatók, akár multifokális, akár egyfókuszú lencsékről van szó.

Az Eyecode lényegében az az információ, amely elengedhetetlen a személyre szabott szemüveglencse megfelelő elkészítéséhez és illesztéséhez.

Ezek a személyre szabott lencsék 5-ször precízebb látásélményt nyújtanak a hagyományos lencséknél. A látás folyamatosan éles és tiszta.

Szalonunkban megismerheti szemének titkos kódját!

A 3D mérésnek köszönhetően végrehajtható szemének egyedi vizsgálata és a szemforgásközéppont meghatározása.

A 3D szemmérés menete

A 3D szemmérés szalonunkban egy speciális mérőberendezéssel, a VisiOffice segítségével történik. A mérés gyors és hihetetlenül pontos. 30 másodperc alatt a fej mozgatása és a tekintési szokások video formájában rögzítésre kerülnek, a berendezés elemzi az adatokat, hogy a legtermészetesebb testtartás meghatározható legyen.

A digitális mérési rendszer hihetetlenül pontos adatokat ad és a mérés megismételhető.

Eyecode

Ismerje meg szemének titkos kódját! Személyre szabott szemüveglencsék 3D méréssel

UV védelem az év 365 napján!

További információért kattintson ide

VARILUX MESTER OPTIKA

Korlátlan látás élmény!


A Varilux a világ vezető multifokális szemüveglencséje*, amelyet 60 éve talált fel az Essilor kutatója, Bernard Matenaz. Azóta a termék folyamatos fejlesztéseken ment keresztül és valamennyi újítást az adott kor és a szemüvegviselők igényeihez igazítva vezetett be az Essilor. A legújabb fejlesztés a Varilux lencsék 8. generációja a Varilux X széria, amely szélesebb látóteret és éles képet biztosít minden távolságra. Ezt választotta Várkonyi Andrea, a Varilux márka nagykövete is. (*Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.)

Galéria

Érdekességek

FEL