Please update your Flash Player to view content.

Varilux mester optika

Büszkén viseljük a VARILUX MESTER OPTIKA címet

A címet minden évben az Essilor magyarországi leányvállalata ítéli oda.

Kollégáink sokéves szakmai tapasztalattal törekednek arra, hogy vásárlóinknak a legjobb megoldást nyújtsák, maximális elégedettséggel távozzanak. Szalonunk kínálatában széles skálában található egyfókuszú szemüveglencséken kívül Varilux multifokális lencsék is. Ez azon szemüvegviselőknek lehet fontos, akik a presbyopia problémájával küzdenek. 40 éves kor felett a szem veszít alkalmazkodóképességéből. A közeli munkát a megszokott távolságból már nem tudják végezni, különösen gyengébb megvilágításban, távolra viszont változatlanul jól látnak. Erre a problémára jó megoldást nyújt a multifokális (pogresszív) szemüveglencse.

4D szemmérés

Ma már lehetőség van az eyecode és a domináns szem figyelembevételével személyre szabott szemüveglencse elkészítésére. Üzletünkben lehetőség van 4D szemmérés végzésére, melynek során figyelembe vesszük a páciens tekintési szokásai mellett a szem valamennyi tulajdonságát.

A mérés során a kiválasztott keret segítségével 5 paramétert vizsgálunk, amely a páciens keretviselési szokásait és fiziológiai tulajdonságait mutatja meg. Megállapítjuk az olvasótávolságot, valamint szemének egyedi kódját. Ezen felül meghatározzuk a domináns szemet. Az elkészült szemüveglencse erre a szemre lesz optimalizálva a korlátok nélküli látásélmény és a gyors reakcióidő érdekében.

Varilux S 4D - a személyre szabott lencse

A személyre szabott multifokális szemüveglencse ledönti az eddigi korlátokat:  széles látóteret, nagy szabadságot, gyorsabb reakcióidőt és mozgás közben is stabil látásélményt biztosít.

  • A domináns szem meghatározásával és gyártás során történő figyelembevételével gyorsabb reakcióidő biztosító.
  • Újratervezett lencse szerkezet - fénysugarak szóródásának stabilizálása. Mozgás közben is tökéletes egyensúly biztosítható.
  • A két szemet egységes rendszerként kezeli: széles látóteret biztosít széli torzítások nélkül.

 

Eyecode

Ismerje meg szemének titkos kódját! Személyre szabott szemüveglencsék 3D méréssel

UV védelem az év 365 napján!

További információért kattintson ide

VARILUX MESTER OPTIKA

Korlátlan látás élmény!


A Varilux a világ vezető multifokális szemüveglencséje*, amelyet 60 éve talált fel az Essilor kutatója, Bernard Matenaz. Azóta a termék folyamatos fejlesztéseken ment keresztül és valamennyi újítást az adott kor és a szemüvegviselők igényeihez igazítva vezetett be az Essilor. A legújabb fejlesztés a Varilux lencsék 8. generációja a Varilux X széria, amely szélesebb látóteret és éles képet biztosít minden távolságra. Ezt választotta Várkonyi Andrea, a Varilux márka nagykövete is. (*Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.)

Galéria

Érdekességek

FEL